Palvelut

 

 

Tarjoamme monipuolisia ja kokonaisvaltaisia, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä satama- ja lastinkäsittelypalveluita Eurajoen yksityissatamassa Olkiluodossa. Satama- ja lastinkäsittelypalveluihimme lukeutuvat ammattitaitoisen laivojen lastauksen ja purkamisen lisäksi tavaran varastointi satama-alueellamme. Käsittelemme erilaisia rahteja aina irtotavaroista projektirahteihin asti.

Kaiken toimintamme ehdottomia kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys sekä tehokas toiminta laadusta ja täsmällisyydestä tinkimättä. Tehokkaan kalustomme avulla takaamme asiakkaidemme tuotteiden nopean ja kustannustehokkaan käsittelyn niin laivasta maalle kuin maasta laivaankin. Eurajoen yksityisessä satamassa toiminta on joustavaa. Tarvittaessa illat ja viikonloput ovat tehokasta työaikaa.

Heating Oy Y-kuljetuksen ostettua EcoPorts Finland Oy:n liiketoiminnan kesäkuussa 2020 yhteinen varastokapasiteetti nousi n. 11.000 m2:iin. Heating Oy:n varastot sijaitsevat Eurajoella, Köykäntiellä. Etäisyys Olkiluodon sataman ja varastojen välillä on noin 19 km. Heating Oy:n internetsivustoon voit tutustua tästä. 

Laivanselvityspalvelut osaksi palvelukokonaisuutta 1.1.2021 alk.

Hoidamme operoinnin lisäksi muutkin laivan tarvitsemat palvelut joustavasti, kuten miehistönvaihdot, aluksen polttoainetoimitukset ja vaikkapa ruokahuollon. Huolehdimme tarvittavasta yhteydenpidosta, dokumentaatiosta ja viranomaisilmoituksista kustannustehokkaasti ja ilman viivästyksiä!